Anyanapló- ÉLETBARÁT inspirációs ötletblog

Go Anyu Go

Együttműködési lehetőség

2020. március 04. - Itt és most

 

egyuttmukodes_egyuttmukodo_partnerek_go_anyu_go_anyanaplo.jpg

Szeretnék megjelenési felületet kínálni olyan embereknek, bloggereknek, alkotóknak, kis- és magánvállalkozóknak, akikkel egy hullámhosszon pendülünk és világhoz való hozzáállásunkkal hasonló értékszemléletet képviselünk.

A megjelenítéshez szükséges: Saját logó, illetve az általad preferált saját oldalad linkje. (Lehet facebook, instagram, blog vagy honlap link)

A megjelenítés menete: A logódat a blogom jobb oldalsávjában helyezem el 4 hétre. Ebben lesz beágyazva az a link, amin keresztül a blogra látogató érdeklődő eljuthat az oldaladra.

Mivel az együttműködés mindig egy kiegyensúlyozott adok- kapok viszonyon alapszik, így a logód állandó megjelenítésért cserébe azt kérem, hogy oszd meg minden héten egy általad kedvelt már meglévő bejegyzésemet a facebook vagy insta oldaladon, egy rövid figyelemfelkeltő ajánló szöveggel. 

Amennyiben megnyerte a tetszésedet ez az együttműködési ajánlat, akkor írj a goanyugo@gmail.com email címre és küld el, annak az oldaladnak a linkjét, amit megjelentetni szeretnél. 

Együttműködési parnereket jelentkezését várom illusztrátorok és rövid gyerekvers-, mondóka írók személyében 2022 januárjában elindított megjelenéshez, aminek az előkészületei 2021-ben történnek. Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet kérlek írj nekem és küld el az alkotói oldalad elérhetőségét. Amennyiben elképzelhetőnek tartom az együttműködést, akkor jelentkezni fogok nálad a részletekkel. Minden megkeresésre válaszolok.

sorminta_menupontokhoz.jpgEddigi együttmőködésekből született blogbejegyzések:

27 alkotó együttmőködése keretein belül jelent meg a következő blogbejegyzés 2020 adventi időszakéban: 

Minőségi rajzfilmajánló kisgyerekeknek az adventi időszakra

Alkozó szülőként és emberként is szívesen osztok meg és népszerűsítek olyan termékeket, amik kreatívak és társadalmilag is értéket képviselnek. 

2020- Adventi naptárak újratöltve

Köszönöm, hogy elolvastad! Várom a jelentkezésedet! :)

Üdvözlettel: Zita

süti beállítások módosítása