Anyanapló- ÉLETBARÁT inspirációs ötletblog

Go Anyu Go

Vonatozzunk gyerekek

2023. október 25. - Itt és most

Szeretettel üdvözöllek!

A kisfiunk vonatszeretete, a közlekedés és az utazás iránti érdeklődése, arra sarkalt minket, hogy létrehozzunk egy specifikus és egyben hiánypótló oldalt az instagramon, aminek a neve Vonatozzunk.gyerekek. Ezzel egy időben született meg az ötlet, hogy a blogon is helyet adok neki.

vonatozzunk_gyerekek_2.jpgTege kb. 15 hónapos korában kapta meg az első favonat készletét, ami az egyik legjobb döntésünknek és befektetésünknek bizonyult. 

Fantasztikus látni és teret engedni az érdeklődésének és annak, ahogy az ismereteit, készségeit bővíti ebben a témakörben. 

Szeretnénk megosztani saját élményeinket és ötleteinket, minden olyan kedves gyerekkel és szüleikkel, akik érdeklődnek a játékvonatok és úgy egyáltalán a vonatok és a közlekedés iránt. 

Kérlek, csatlakozz hozzánk, ha egy cipőben járunk és mi hozzuk az ötletadó élményeket.

Célunk: Gondolatébresztő, támogató, értékteremtő, motiváló ötletek, információk átadása.

Ha nektek is vannak vonatokkal kapcsolatos családi program- vagy játékötleteitek, akkor ne habozzatok, hanem osszátok meg velünk bátran kommentben, emailben vagy a közösségi oldalainkon.

Érdemes köveni a blogon vagy bármelyik közösségi oldalon, hogy értesüljetek a legújabb videókról, ötletekről.

Elérhetőségeink: 

Email: goanyugo@gmail.com

Instagram: Vonatozzunk.gyerekek

Facebook: goanyugo.blog.hu

Várunk benneteket! 

Go Anyu Go & Vonatozzunk gyerekek 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása